Konu Anlatımı İndir



AYT EDEBİYAT DERS NOTLARI (PDF)

Edebi Sanatlar

Otuz söz sanatı 200'den fazla örnekle açıklanmıştır. 27 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Edebi Akımlar

On iki edebi akımın ilke, özellik ve temsilcileri maddeler halinde verilmiştir. Her edebi akımdan sonra ilgili konu örnek sorularla desteklenmiştir. 14 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İslamiyet Öncesi TE ve İlk İslami Eserler

12 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Halk Edebiyatı

Konu anlatımı; Anonim Halk Edebiyatı, Dinî Tasavvufi Halk Edebiyatı ve Âşık Edebiyatı olmak üzere üç başlıktan oluşmaktadır. 33 sayfadan oluşan dosya, örnek metinlerle desteklenmiştir. Çalışmayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Divan Edebiyatı

82 sayfadan ve 3 bölümden oluşan dosya konu anlatımları, örnek metin ve sorularla desteklenmiştir. Dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Servetifünun Edebiyatı

26 sayfadan oluşan dosya şu başlıklardan oluşmaktadır: Servetifünun Edebiyatı Genel Özellikleri, Servetifünun Şiiri, Kullanılan Nazım Şekilleri, Mensur Şiir ve Özellikleri, Servetifünun Roman ve Hikaye, Servetifünun Sanatçıları / Eser Özetleri, Dönemin Bağımsız İsimleri, Bilinmesi Gereken Eser Listesi... Çalışmayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Fecriati Edebiyatı / Nev Yunanilik / Nayiler

10 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Cumhuriyet Dönemi Roman ve Hikaye 

56 sayfadan oluşan konu anlatımında dört roman anlayışının genel özelliklerine, kullanılan anlatım tekniklerine, yazarların sanat anlayışlarına ve yüzlerce eserin kısa özetine yer verilmiştir. Dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Cumhuriyet Dönemi Şiir Anlayışları

52 sayfadan oluşan çalışmanın boşluk doldurmalı hâli de mevcuttur. Dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

TYT TÜRKÇE DERS NOTLARI (PDF)

Yazım Kuralları

17 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Noktalama İşaretleri

12 sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ses Bilgisi / Ses Olayları 

Konu anlatımı, boşluk doldurma, uygulama soruları, püf noktaları ve çözümlü test sorularını içeren dosyayı indirmek için tıklayınız.

Püf Noktaları

TYT Türkçe için bilinmesi gereken Püf Noktaları11 Sayfadan oluşan dosyayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Desteğiniz bizim için önemli. Daha iyi içerikler üretebilmemiz için hem "Takip Et" butonuna tıklayarak hem de yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz. Ayrıca sayfaya daha rahat ulaşmak için sayfamızı sık kullanılanlar klasörüne eklemeyi unutmayınız.