AYT Edebiyat

16 yorum:

  1. Şinasi ünsal😎😎

    YanıtlaSil
  2. 25 yıllık edebiyat öğretmeniyim.Sizin siteden fazlasıyla yararlanıyorum.Çocuklara öneriyorum. Hakkınızi helal edin. Çok teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Helal olsun Nermin Hoca'm. Desteğiniz ve güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
  3. Harika bir site. Emeklerinize sağlık hocam.

    YanıtlaSil
  4. Site mükemmel

    YanıtlaSil
  5. hocam edebiyat bilgisi sıfır olan biri için shopier da ki pdfler yeterli olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayıs ayına geldik, işin zor. Ancak edebiyat bilgin sıfır olamaz, kendine haksızlık etme. Kaç net hedefliyorsun bilmiyorum ama bu notlardan ya da dilediğin başka bir kaynaktan çok derine inmeden (Sitemde öncelikle bilinmesi gereken eser listeleri var) programlı bir şekilde çalışmaya başla. Pek çıkmayan konu ve eserleri atlayabilirsin, başka türlü bitmez zaten.

      Sil
    2. hocam sınava seneye gireceğim yani zamanım var ancak edebiyat bilgim gerçekten sıfır. hedefim 24/24 yapmak, bir el kitabı almıştım ama gözüme çok düzensiz ve karışık gibi geldi. sizin notlarınız çok daha düzenli gibi. yani şu anda shopier da ki ayt edebiyat notlarında konu eksiği var mı? ve sizce edebiyat bilgisi olmayan birinin konuları kavrayabilmesi için yeterli mi?

      Sil
    3. Sitedeki notlarımı zaman buldukça pdf hâlinde düzenliyorum. Bitirdiğim notları Ana Sayfadaki "Konu Anlatımı İndir" paylaşımından görebilirsin. Şu anda Tanzimat edebiyatını düzenliyorum. Birkaç gün içerisinde onu da yükleyeceğim. Toplamda birkaç konu eksiğim var. Onlar da bitince tam bir kaynak hâline gelecek. Notların yeterliliği konusunda siteyi inceleyerek fikir sahibi olabilirsin. Bunun dışında bir şey söylemem şık olmaz. Sınavda başarılar dilerim.

      Sil

Desteğiniz bizim için önemli. Daha iyi içerikler üretebilmemiz için hem "Takip Et" butonuna tıklayarak hem de yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz. Ayrıca sayfaya daha rahat ulaşmak için sayfamızı sık kullanılanlar klasörüne eklemeyi unutmayınız.